.telefoanele noastre functioneaza nonstop, 0732.032.847    ,  0755.852.219. 

tranzactii sigure si cu plata pe loc , avem cel mai mare pret la cumpararea punctelor ANRP ,

timp scurt pentru efectuarea tranzactiei de cumparare . 

sintem  prim cumparatori ai deciziilor  cu puncte . 

oferim consultanta gratuita pentru orice litigiu ce implica ; lg.10 , lg.247 , lg.9 , lg.18 , etc.. 

preluam dosare pentru instanta 

In anul 2013 a fost adoptata legea 165 care reglementeaza situatia terenurilor si imobilelor preluate abuziv in perioada comunista de la vechii proprietari.

Persoanele indreptatite isi vor primi astfel bunurile inapoi, fie prin restituirea in natura a imobilelor si terenurilor, fie prin compensare prin puncte .

 

Legea 164/2014 reglementeaza unele masuri pentru accelerarea si finalizarea procesului de solutionare a cererilor formulate in baza Legii nr. 9/1998 referitor la acordarea de compensatii cetatenilor romani pentru bunurile care au fost trecute in proprietatea statului bulgar in urma aplicarii Tratatului dintre Romania si Bulgaria, incheiat la Craiova la data de  7 septembrie 1940, precum si al Legii nr. 290/2003 privind acordarea de despagubiri sau compensatii banesti cetatenilor romani pentru bunurile care  le-au fost sechestrate, retinute in Basarabia, Bucovina de Nord si Tinutul Herta, in urma  starii de razboi si a aplicarii Tratatului de Pace intre Romania si Puterile Aliate, semnat la Paris la data de 10 februarie 1947.
Stabilirea si plata despagubirilor acordate persoanelor amintite mai sus se face conform prevederilor Legii 164/2014. Sunt indreptatiti la acordarea de despagubiri si mostenitorii legali sau testamentari ai  persoanelor beneficiare de drept, daca acestia aveau, la data depunerii cererii de acordare a despagubirilor, cetatenia romana. Dispozitiile legii referitoare la stabilirea despagubirilor se aplica cererilor formulate si depuse, in termen legal, la comisiile judetene sau a municipiului Bucuresti, pana la data intrarii in vigoare a Legii 164/2014.
A.N.R.P. a inceput emiterea deciziilor de actualizare cu inflatia a despagubirilor pe care urmeaza sa le plateasca cetatenilor romani pentru bunurile care au fost trecute in proprietatea statului bulgar cat si cetatenilor romani pentru bunurile care le-au fost sechestrate, retinute in Basarabia, Bucovina de Nord si Tinutul Herta. Plata despagubirilor stabilite prin deciziile emise de comisiile judetene/Cancelaria Primului-ministru/Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, pentru imobilele abandonate in Cadrilater (Legea nr.9/1998) sau Basarabia, Bucovina si Tinutul Herta (Legea nr.290/2003), se efectueaza in ordinea cronologica a emiterii acestora, in transe anuale egale,  pe o perioada de 5 ani, incepand cu data de 1 ianuarie 2015.
Pentru fiecare transa acordata persoanelor beneficiare, A.N.R.P. va emite un titlu de plata, iar Ministerul Finantelor Publice va trebui sa onoreze respectivul titlu de plata in cel mult 180 de zile de la emiterea acestuia. Cuantumul unei transe trebuie sa fie de cel putin 20.000 lei. In cazul in care suma care trebuie platita este mai mica de 20.000 lei, aceasta va fi achitata integral.

 

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map